Grøn salat med spidskål og avocado

Grønne salater er på ingen måde kedelige og slet ikke hvis du leger lidt med den grønne farve. Denne opskrift er ment som en grund opskrift. Find gerne alle de grønne grøntsager og krydderurter der kan spises rå og bland dem i salaten. Den cremede avocado og citron saften gør det ud for dressing. En let og lækker salat.

Grøn salat
Grøn salat

Opskrift på grøn salat

2 små faste hjertesalat

1/2 spidskål

2 avocado

1 citron

frisk kværnet peber

  • Skyl salaten grundigt. Og pres den fri for vand.
  • Skær salaten i halv grove stykker og kom dem i en skål
  • Fjern de yderste blade på spidskålen, skår kålen i kvarte og snit den fint. Bland den i salaten
  • Halver avocadoerne og fjern stenen.
  • Skær tern ned i den halve avocado med en skarp kniv og skrab forsigtigt avocado ternene op i salaten
  • Bland saft af en citron i salaten og kværn peber udover og vend forsigtigt men grundigt rundt.
  • Server den friske sprøde salat til alle former for fisk og kød.

Tips!

Prøv at tilsætte frisk bælgede ærter eller små agurketern. Men hold farverne i grønt. Det ser så fantastisk ud når salat består af alverdens grønne nuancer.

Server et friskbagt rosmarinbrød til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *