Hvem er jeg

Min første kogebog var min hjemkundskabsmappe fra 4. klasse, det var også i hjemkundskabs timerne min interesse for madlavning startede. Jeg kan huske det første måltid jeg lavede alene helt fra bunden, vi havde inviteret naboen til middag og menuen var frikadeller og peach melba. Alletiders. Jeg har nok været 10 år.

Det var også deromkring jeg begyndte at overtage meget af madlavningen i mit barndomshjem. Inden da havde jeg spist utrolig mange frikadeller og stegte ostemadder. Ikke et ondt ord om min mors frikadeller, men de stegte ostemadder kom jeg aldrig rigtig til at elske.

I dag arbejder jeg professionelt med mad, som måltidsansvarlig i en vuggestue. Jeg laver hver dag mad til 60 børn og 20 voksne. Jeg er uddannet Ernærings- og Husholdnings økonom fra Suhrs Seminarium.

Baggrunden for denne blog, startede for mange år siden, dengang skrev jeg med kuglepen i notesbøger eller kladdehæfter.  Disse bøger har jeg stadig og jeg bruger ofte de håndskrevne opskrifter. Jeg kradser stadig opskrifter ned i punktform, totalt uforståelige og ulæselige for andre, men med tiden har jeg også en del opskrifter der ligger elektronisk.

Jeg oplever ofte familie, venner og kollegaer efterspørger opskrifter og det er så her denne blog kommer ind i billedet. Nok er det hyggeligt med en opringning eller en SMS “hvordan var det nu lige med de cookies”, “bulgursalaten du lavede til personalemødet, hvad var det lige for nogle krydderurter der var i?” Osv osv. Men det er trods alt nemmere at det hele er samlet et sted.

Ane ♥️ 1975