Tomatsalat

Tomatsalat får mig til at tænke tilbage på charterferie med Spies til Grækenland  i 80’erne. Her spiste vi masser af tomatsalat, tzatziki og friskbagt, blødt, hvidt brød.  Denne tomatsalat adskiller sig ved ikke at indeholde agurk og de forskellige farver på tomaterne giver salaten et varmere udtryk. Gode og friske råvarer er altafgørende for et godt resultat i denne salat.

Tomatsalat

Opskrift:

500 g tomater i forskellige størrelser og farver

100 g kalamata oliven

1/2 rødløg

100 g feta

2 spsk hvidvinseddike

  • Skær tomaterne i halve eller kvarte alt efter størrelsen.
  • Hak rødløget fint.
  • Fordel tomater i et fad, fordel oliven over tomaterne.
  • Drys rødløg over og smulder tilsidst feta udover salaten.
  • Inden servering dryppes hvidvinseddike udover.

Tips! Server salaten til grillet kød, godt brød og tzatziki.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *