Banankage

Ingen fredag uden kage. Vi ender ofte ugen ud med et par, alt alt for brune bananer, som ingen gider spise medmindre de bliver til kage. Og det bliver de så!

Banankage

Opskrift

3 æg

175 g sukker

Korn af 1/2 vanilliestang (eller 2 tsk vanilliesukker)

130 g hvedemel

1 tsk bagepulver

75 g smeltet smør

1 moden banan

Til pynt

Hvid  eller mørk chokolade

Kandiserede violer

  1. Pisk æg, sukker og vanillie luftigt
  2. Bland mel og bagepulver og rør det i æggeblandingen skiftevis med smør
  3. Tilsæt den mosede banan
  4. Rør godt rundt
  5. Fordel dejen i en smurt rugbrødsform
  6. Bages ved 175 grader i ca. 40 min
  7. Når kagen er kølet af kan den pyntes med smeltet chokolade og kandiserede violet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *