Varmrøget laks med marineret fennikel og rygeostcreme

Varmrøget laks er altid et hit hjemme hos mig.  Det er en nem og lækker forret til mange, men er også dejligt som en frokostret  hvis det skal være lidt ekstra lækkert.

Varmrøget laks på fennikelbund

Opskrift til 4 personer (forret)

200 g varmrøget laks

Marineret fennikel:

1 stor fennikel

saft af 1 citron

peber

  1. Snit fennikel i papirtynde skiver .
  2. Bland med citronsaft og masser af groft kværnet peber.
  3. Stil koldt til servering

Rygeostcreme:

100 g rygeost

4 spsk. yoghurt naturel

salt og peber

  1. Pisk rygeost og yoghurt sammen smag til med salt og peber.

Anret laksen på en bund af marineret fennikel  server rygeostcremen til.

Tips! Server med ristet rugbrød

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *