Torsk eller andre lyse fileter af fisk er let at gå til og hvis du er heldig kan du få en flot filet uden at blive ruineret fuldstændig. Se det på den måde, at de fleste betaler gerne 150 kr for en roastbeef eller andet oksekød, men mange vil helst ikke give over 100 kr for et stort flot stykke fisk. Fisk er både sundere og mere CO2 venligt, så fisken på disken, det kan kun blive godt.
Torsdag er fiskedag i vuggestuen. Så i dag har ungerne fået ovnbagt torsk med hokkido-kartoffelmos. Og bare fordi man er lille skal ingen snydes for at smage lækre kapers der har svømmet i en god olivenolie. Det så nogenlunde sådan ud.

Opskrift på torsk bagt med tomater og kapers
800 g torskefilet (eller anden hvid fisk)
150 g små tomater
1/2 glas kapers i olie (vigtigt at det er dem i olie)
salt
peber
- Læg fisken i et ildfastfad.
- Fordel tomater og kapers med olie over fisken.
- Krydder med salt og peber.
- Bag fisken ved 175 grader i ca. 20 min. eller til fisken akkurat skiller sig i flager.

Tips!
Serveres med bulgur, ris, mos eller ovnbagte kartofler. Lav evt en cremefraiche dressing til. (Cf, citronsaft, masser af dild, salt og peber)
Kaper i olie kan fåes i de fleste supermarkeder eller delikatesse butikker. Jeg er også stødt på dem i enkelte helsekostbutikker. Så god jagt.