Kaffe og amaretti skal der til

Kaffe skal der til og for mit vedkommende skal det allerhelst være en dobbelt espresso. Jeg har taget min mormors mokkakopper i brug og de er ualmindelig godt egnet, til netop en dobbelt espresso. Og selvom de har guldkant ryger de i opvaskemaskine, udfra devisen så må de holde så længe de kan. For det er da ærgerligt hvis kopperne ender bagerst i skabet og aldrig bliver brugt. Kan man være for fin til at blive brugt? Hmmmm

Kaffe
Kaffe og amaretti

Kaffe og italienske makroner

Kaffe kalder på noget sødt. Forleden faldt jeg over en pose amaretti, italienske makroner, nogen synes de er for søde, jeg kan heller ikke spise mere end en enkelt måske to. Men jeg synes det er bedøvende ligemeget hvordan de smager når de er pakket så fint ind. De skal helt sikkert pynte på kaffebordet næste gang vi holder fødselsdag.

Tips!

De lækre makroner på billedet eller nogen der ligner dem kan købes hos Eataly og Supermarco eller du kan være heldig at finde dem hos din italienske pizzabager. Nogen gange er makronerne pakket i de fineste dåser og selvom prisen der lidt høj, så kan dåsen jo genbruges igen og igen. Og du kan eventuelt opbevare dine egne hjemmebagte cantuccini i dåsen.

2 Replies to “Kaffe og amaretti skal der til”

    1. Hej Kamilla. Jeg har købt dem i det nye italienske madmarked Eataly i Illum. Men jeg har også set lignende i Supermarco i Sydhavnen. Måske kan du også være heldig at finde dem hos de italienske pizzeriaer som sælger lidt delikatesser.
      Håber du finder dem
      Mvh. Ane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.