Spinatsalat med nektariner og syltede rødløg

Nu er det snart slut med rodfrugter og andre vintergrøntsager og tid til friske salater. Spinatsalat er et godt bud på en salat der er nem attilberede på en hverdagsaften  eller til en større buffet hvor den lyser op med sine flotte farver. En spontan grillaften med gode naboer, familie eller venner kan nemt ende med lidt for mange grillpølser og lidt for lidt grønt, denne salat er det perfekte match til grillet kød.

Spinatsalat med rødløg og nektariner
Spinatsalat

Opskrift på spinatsalat

1 Pose Babyspinat

2 Nektariner

1 Rødløg

1/2 Citron

2 spsk Sukker

  • Start med at tilberede de syltede rødløg
  • Del rødløget på midten og skær det i tynde skiver
  • Opløs sukker i saften fra citronen
  • Bland rødløg med citronblandingen
  • Lad det marinere i ca. 30 min
  • Skyl spinaten og slyng det i en salatslynge eller dup det tørt med køkkenrulle
  • Skær nektarinerne fri af stenen og derefter i grove stykker eller både
  • Ved servering blandes spinat og nektariner og de syltede rødløg fordeles over.

Tips!

Du kan evt smuldre en god feta over salaten. Serveres til stegt kød eller fisk. Babyspinat kan du købe året rundt, hvis du ikke kan få friske smagfulde nektariner, så brug blommer eller pærer i stedet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *