Spinatsalat med nektariner og syltede rødløg

Nu er det snart slut med rodfrugter og andre vintergrøntsager og tid til friske salater. Denne er et godt bud på en salat der er nem at lave til hverdagsmaden eller til en større buffet hvor den lyser op med sine flotte farver.

Spinatsalat

Opskrift

1 Pose Babyspinat

2 Nektariner

1 Rødløg

1/2 Citron

2 spsk Sukker

  • Start med at lave de syltede rødløg
  • Del rødløget på midten og skær det i tynde skiver
  • Opløs sukker i saften fra citronen
  • Bland rødløg med citronblandingen
  • Lad det marinere i ca. 30 min
  • Skyl spinaten og slyng det i en salatslynge eller dup det tørt med køkkenrulle
  • Skær nektarinerne fri af stenen og derefter i grove stykker eller både
  • Ved servering blandes spinat og nektariner og de syltede rødløg fordeles over.

Tips! Du kan evt smuldre en god feta over. Serveres til stegt kød eller fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *