Rabarberchutney krydret med fennikelfrø

Hvis de sidste rabarber endnu ikke er høstet, så er det nu det skal gøres. Så hvorfor ikke lave en nem rabarberchutney. Fennikelfrøene giver en god krydret smag og sender tankerne afsted til varmere himmelstrøg. Og det er jeg nok ikke den eneste der længes efter.

Rabarberchutney
Rabarberchutney

Opskrift på rabarberchutney

1 kg rabarber

500 g rørsukker

2 spsk fennikelfrø

  • Rens rabarberstilkene og skær dem i tynde skiver.
  • Kom sukker, rabarber og fennikelfrø i en gryde. Lad blandingen trække 1/2 times tid.
  • Bring gryden i kog og lad chutneyen simre i ca. 30 min ved svag varme
  • Hæld på skolde, atamonskyllede glas.

Tips! Spis chutneyen til ost eller server den til sommerens grillede kød, er specielt god til fisk og svinekød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *