Peanutbuttercookies nemme og hurtige

Peanutbuttercookies, ja man tror det er løgn, men det er altså den pureste sandhed, de smager fantastisk.

Vi nærmer os februar og i de sidste mange år, har vi på arbejdet haft en håbløs tradition. Ingen slik og kage i pauserne, hele februar måned (godt februar er så kort). Nogen hader det, andre slipper for dagligt at få deres viljestyrke sat på prøve. I dag havde jeg faktisk ikke tid til at bage kage, men med kun 2 kagedage tilbage, kunne jeg ikke rigtig byde mine kollegaer at undvære. Så derfor bagte jeg disse lynhurtige kager.

Peanutbuttercookies
Peanutbuttercookies

Opskrift på peanutbuttercookies

300 g peanutbutter

300 g sukker

2 æg

2 tsk bagepulver

2 tsk vanilliesukker

  1. Alle ingredienserne piskes sammen i en skål.
  2. Dejen formes til små runde kugler (ha’ evt. lidt vand på fingrene hvis dejen klistre for meget)
  3. Læg kagerne på en bageplade med lidt plads imellem (de flyder lidt ud)
  4. Tryk dem let så de bliver lidt flade
  5. Bages ved 200 grader ca. 8-10 min.

Tips!

Kagerne køler af på bagerist. Når de er helt kolde kan de dyppes i chokolade, men de kan også  sagtens spises som de er. Hvis kagerne er blevet overtrukket, så plejer jeg at opbevare dem i en lufttæt boks i køleskabet, så er chokoladen dejlig kold og smelter ikke så nemt mellem fingrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *