Fermentering vol. 2

Så er der gang i mælkesyrebakterierne. I torsdags da jeg var gået i seng lød der en mærkelig lyd ude fra køkkenet, det lød som om champagnepropperne sprang. Jeg forbandt det ikke lige med mit bæger med grøntsager, så efter meget undren faldt jeg i søvn og først næste morgen opdagede jeg  at låget på de fermenterede grøntsager var skudt næsten en meter væk. Hold da op der er power på.  Jeg har siden læst på lektien og lufter nu ud i bægeret hver dag, så der ikke opstår undertryk. Grøntsagerne er også begyndt at dufte surt, så der er helt sikkert gang i noget godt på køkkenbordet. I næste uge går jeg igang på arbejdet, for nu har jeg fået blod på tanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.