Pasta med bagte peberfrugter

Nogen dage skal det bare være nemt og hurtigt. Især sådan en fredag aften efter en lang uge, hvor alle er trætte. Denne ret kan det hele. Lækker, let og ovenikøbet budgetvenlig. Perfekt til en kødfri dag eller som tilbehør til en hakkebøf, en laksefilet eller kyllingelår. Og så dufter der af sommer i hele hytten når peberfrugterne bliver bagt.

Pasta med peberfrugt

Opskrift til 4 personer

1 rød peberfrugt

1 gul peberfrugt

1 spsk olivenolie

1 glas pesto eller tapanade (hvad man bedst kan lide)

500 g pasta penne

friskrevet parmesanost

  • rens og skær peberfrugterne i små strimler
  • kom dem på bagepladen eller et ildfast fad med lidt olivenolie
  •  bages ved 250 grader i ca. 15 min, til de dufter af sommer og begynder at blive brune men ikke sorte
  • pastaen koges efter anvisning på posen. Husk at komme salt i vandet.
  • den varme pasta blandes med pesto og peberfrugter og serveres straks med et dryp olivenolie og friskrevet parmesanost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *