Det kan godt være lidt svært at finde på tilbehør til karryretter. Men denne “salat” er et sikkert hit. Og så er den god også på denne årstid, hvor det kan være svær at få fat i “spændende” gulerødder. Hvis du ikke er så vild med frisk koriander, så skift dem ud med et andet grønt drys.
Opskrift
500 g gulerødder
½ spsk honning
1/4 dl soya
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk sesamolie
3 spsk æblejuice
2 spsk dukkah
frisk koriander
- gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver på skrå, brug evt et mandolinjern eller snittestykket på rivejernet
- ingredienserne til marinaden blandes i en skål
- marinaden hældes over gulerødderne
- gulerødderne trækker koldt i mindst en halv time eller til de skal spises.
- inden serveringen drysser de soyamarinerede gulerødder med dukkah og pyntes med frisk koriander.
Jeg saaaaaaavner din kylling-karry-sortebønner-broccoli ret! Er der nogen chancer for at opskriften snart kommer på bloggen?
Jeg lover at næste gang jeg laver den så skriver jeg ned hvad jeg gør så den kan komme på bloggen
Tusind tak! Den passer nemlig så godt med den gulerodssalat 🙂