Solskin eller ej – Bruschetta eller ej! Gæster hører sommeren til og gæster skal have noget at spise. Især hvis de kommer langvejsfra, men nu også hvis det bare er naboen der kommer forbi eller legekammeraten og hans mor. Det er nemt at åbne en pose peanuts. Men…… der skal kun en lille indsat til for at det bliver lidt mere lækkert. Prøv de her brød, de er nemme og lækre. Hvis du ikke lige har friske tomater, basilikum og frisk mozzarella, så brug en anden rest ost, tomater på dåse og tørret oregano. Det skal nok komme til at smage godt alligevel.
Opskrift på bruschetta
Skiver af brød (10 store skiver eller 20 små)
2-3 Tomater
1/2 frisk Mozzarella
10 blade Basilikum
Salt
Olivenolie
- Tænd ovnen på 200 grader
- Brødskiverne lægges på bagepapir på en bageplade
- Tomater og mozzarella skæres i små tern og blandes med hakket basilikum.
- Blandingen fordeles på brødskiverne
- Dryp med olivenolie og drys med salt
- Brødskiverne bages i ca. 5-10 min, til de er gyldne og osten er smeltet.
- Server bruschetta straks, mens de stadig er lune. Som forret eller som en snack inden maden.
Tips!
Kom lidt hvidløg i blandingen sammen med den friske basilikum.
2 Replies to “Bruschetta, hvidløgsbrød, minipizzaer til sommerens gæster”