Bruschetta, hvidløgsbrød, minipizzaer til sommerens gæster

Solskin eller ej – Bruschetta eller ej! Gæster hører sommeren til og gæster skal have noget at spise. Især hvis de kommer langvejsfra, men nu også hvis det bare er naboen der kommer forbi eller legekammeraten og hans mor. Det er nemt at åbne en pose peanuts. Men…… der skal kun en lille indsat til for at det bliver lidt mere lækkert. Prøv de her brød, de er nemme og lækre. Hvis du ikke lige har friske tomater, basilikum og frisk mozzarella, så brug en anden rest ost, tomater på dåse og tørret oregano. Det skal nok komme til at smage godt alligevel.

Bruschetta
Bruschetta

Opskrift på bruschetta

Skiver af brød (10 store skiver eller 20 små)

2-3 Tomater

1/2 frisk Mozzarella

10 blade Basilikum

Salt

Olivenolie

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Brødskiverne lægges på bagepapir på en bageplade
  • Tomater og mozzarella skæres i små tern og blandes med hakket basilikum.
  • Blandingen fordeles på brødskiverne
  • Dryp med olivenolie og drys med salt
  • Brødskiverne bages i ca. 5-10 min, til de er gyldne og osten er smeltet.
  • Server bruschetta straks, mens de stadig er lune. Som forret eller som en snack inden maden.

Tips!

Kom lidt hvidløg i blandingen sammen med den friske basilikum.

2 Replies to “Bruschetta, hvidløgsbrød, minipizzaer til sommerens gæster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.